IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

22 Stron V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
PES 6.5 Download - 05.01.2012 Boots i Balls, Wybiła godzina zero.
Orange_91
post Jan 9 2012, 12:32
Post #361


POL-EVO TEAM


Grupa: Patchmaker
Postów: 2,962
Dołączył: 5-August 06
Skąd: ze wsi
Użytkownik nr: 3,824



CYTAT(Sajos @ Jan 9 2012, 12:18) *
Sloty do master league dla naszej drużyny:
310-314
340-345
346-349

Tutaj musisz wgrać przyśpiewki dla swojego zespołu, aby działały w Master League, ściągnij sobie chantlist i pobaw się w dkz w kopiowanie plików.


Mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak wgrywać te pliki. Znalazłem te przyśpiewki, które chcę wgrać jest ich 4. I mam wgrac te 4 przyspiewki miedzy 310-14 i te same przyspiewki miedzy 340-345 i 346-349 ?


Tak się zwykle robi, ale możesz też wgrać je inaczej. Te pierwsze to bodajże przyśpiewki u siebie, drugie to wyjazd a trzecie to puchary.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sajos
post Jan 9 2012, 12:40
Post #362


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 5
Dołączył: 3-January 12
Użytkownik nr: 56,246



Okej. Dzięki wielkie : )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manio0417
post Jan 11 2012, 18:18
Post #363


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 4
Dołączył: 5-March 08
Użytkownik nr: 10,958



Podczas gdy chcę zagra jakiś mecz na stadionie Legii wywala mi z gry. Nie wiem dlaczego tak się dzieję. Próbowałem już reinstalasji, innego kitservera i nadal to samo. Czy ktoś ma może też taki błąd ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WKS
post Jan 11 2012, 18:22
Post #364


Ciostko z Krymem.


Grupa: Moderatorzy
Postów: 1,863
Dołączył: 8-May 08
Skąd: Wschód
Użytkownik nr: 11,466



Masz pewnie słaby komputer a jeżeli nie to, to jest sposób który może Ci pomóc :

1. W folderze kitservera otwórz plik kload.cfg WordPadem albo Notatnikiem
2. Znajdź linię ReservedMemory
3. Zmień jej wartość na 95000000 (na przykład, w każdym razie musi być wyższa od domyślnej)
4. Zapisz plik i zamknij.

By SzubiBubi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manio0417
post Jan 11 2012, 20:17
Post #365


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 4
Dołączył: 5-March 08
Użytkownik nr: 10,958



Tak ! Działa teraz wszystko elegancko wink.gif
Dziękuje Ci bardzo za pomoc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lukas91
post Jan 12 2012, 22:36
Post #366


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 48
Dołączył: 17-April 08
Użytkownik nr: 11,336



Wg mnie to ogromne ryzyko pakować tak szerokie kadry. Pewnie zauważyliście, że system automatycznych zmian, jak i wystawiania pierwszej jedenastki, jest w szóstce zwyczajnie upośledzony.

Najtrudniejszym zadaniem dla OF makera jest znalezienie odpowiednich piłkarzy na podmiankę za nowych. Panowie z Konami ukryli bowiem przed nami lwią część statystyk i charakterystycznych cech zawodników.

Umiejętności piłkarza są dla wirtualnego trenera wartością drugorzędną, przez co skład wystawiany jest przede wszystkim ze względu na formę poszczególnych graczy w danym meczu - i ta, najważniejsza wartość, jest czynnikiem niemal całkowicie losowym. Co cwańsi odkryli jak można w trybie kariery posegregować piłkarzy ze względu na ich "regularność" (która to cecha sama w sobie jest zagadnieniem na osobny wątek), ale i to nie daje piłkarzowi żadnej gwarancji na regularne występy w pierwszym składzie.

Jednym słowem, nie da się ustawić czegoś takiego jak "podstawowa jedenastka" - w każdym razie ja jeszcze do tego nie doszedłem.

Boję się, że w efekcie np. wasza Barcelona będzie wystawiać dzieci na finał Ligi Mistrzów. Udało wam się coś z tym zrobić?

Ten post został edytowany przez lukas91: Jan 12 2012, 22:37
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sajos
post Jan 15 2012, 00:26
Post #367


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 5
Dołączył: 3-January 12
Użytkownik nr: 56,246



Mam pytanie.
Czy można zmienić scoreboard w trybie kariery?
Chciał bym zamiast scoreboardu masterleague żeby był np. canal+ albo bbc lub inny a nie wiem jak to zmienic i czy można?
Granie na tym samym scoreboardzie, któryś sezon z rzędu jest troche nudny, przydała by się zmiana : )
Prosił bym o odpowiedź
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kacpero
post Jan 16 2012, 18:38
Post #368


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 67
Dołączył: 17-July 07
Użytkownik nr: 9,188



nie działają mi stadiony niech ktoś da map swój bo chyba przez to mi nie działa czy jest inna przyczyna pomoocy prosze:))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kmiron#10
post Jan 16 2012, 18:48
Post #369


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 158
Dołączył: 18-December 11
Skąd: Wrocław
Użytkownik nr: 56,186



Stadiony nie mają mapu, jedynie ewentualnie home_map, czyli przyporządkowanie do drużyn. Sorry, jeśli obrażę, ale czy Ty umiesz przełączać stadiony?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gapa
post Jan 17 2012, 08:23
Post #370


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 379
Dołączył: 7-January 11
Skąd: Wschód
Użytkownik nr: 18,895



wie moze ktos jak ustawic w pes 6 rozdzielczosc 1920 x 1080 panoramiczna oczywiscie bo w opcjach pes mam jedynie 1600 x 1000 i to na dodatek czasem mi przycina..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kksm
post Jan 17 2012, 09:57
Post #371


Użytkownik "specjalny"


Grupa: Mistrzowie ligi
Postów: 859
Dołączył: 23-November 06
Skąd: Kalisz
Użytkownik nr: 4,686



Gapa - zobacz sobie w moim poradniku co jest chyba w głównym dziale PES 6 tu na forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
For3st06
post Jan 20 2012, 00:23
Post #372


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 157
Dołączył: 16-May 08
Użytkownik nr: 11,510



patch z PES6zoom jest niesamowity biggrin.gif
macie zamiar robic cos z tymi flagami ? smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
skotar(L)
post Jan 20 2012, 14:03
Post #373


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 180
Dołączył: 6-August 08
Użytkownik nr: 12,001



CYTAT(GooFy @ Jan 8 2012, 21:32) *
Dodawanie drużyn tylko dlatego, że kupiły jakąś wygasłą gwiazdę i za sezon znikną z piłkarskiej mapy europy nie ma sensu.


Akurat Eto'o nie jest jakąś starą podstarzałą gwiazdą, tylko świetnym piłkarzem, który jednak poleciał na ogromną kasę. Jednak zgadzam się że Anża to nie jest drużyna która powinna znaleźć się w patchu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mateusz13
post Jan 23 2012, 16:37
Post #374


Facemaker


Grupa: Patchmaker
Postów: 406
Dołączył: 21-April 08
Skąd: PPL
Użytkownik nr: 11,362



Panowie mam problem pobierajac patcha na kazdym serwie wyskakuje mi blad o prawach autorskich i ze zostal usuniety o co biega? wszyscy tak maja? mellow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T-Mac
post Jan 23 2012, 17:01
Post #375


Patchmaker


Grupa: Admini
Postów: 4,807
Dołączył: 4-September 04
Skąd: jestem
Użytkownik nr: 7



ACTA dziala
fuck
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GooFy
post Jan 23 2012, 17:23
Post #376


och vargtimmen här


Grupa: Użytkownicy
Postów: 2,236
Dołączył: 13-December 06
Skąd: Lublin
Użytkownik nr: 5,302



Spokojnie, 10 mb/s uploadu. Przerzuci się, tylko chwilowo trzeba się wstrzymać, bo nie wiemy które serwisy będą zamkniętę. Swoją drogą sami widzicie jak kuriozalna jest to ustawa. W jaki sposób wpadli na to że powiedzmy plik Uni.rar narusza czyjekolwiek prawa autorskie ?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JustMe1987
post Jan 23 2012, 18:14
Post #377


Slashers never die ;]


Grupa: Ligowiec
Postów: 1,554
Dołączył: 27-January 07
Skąd: Nowa Ruda
Użytkownik nr: 6,760



CYTAT(GooFy @ Jan 23 2012, 17:27) *
Spokojnie, 10 mb/s uploadu. Przerzuci się, tylko chwilowo trzeba się wstrzymać, bo nie wiemy które serwisy będą zamkniętę. Swoją drogą sami widzicie jak kuriozalna jest to ustawa. W jaki sposób wpadli na to że powiedzmy plik Uni.rar narusza czyjekolwiek prawa autorskie ?!


"Nie demonizuj" Tak? No i sam widzisz ze to co planuja to zlo przez duze "Z" mad.gif

Ten post został edytowany przez JustMe1987: Jan 23 2012, 18:14
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mateusz13
post Jan 23 2012, 18:40
Post #378


Facemaker


Grupa: Patchmaker
Postów: 406
Dołączył: 21-April 08
Skąd: PPL
Użytkownik nr: 11,362



Nie wypowiem się co sądzę o tym ACTA ;/ zgibali mi wieczor chcialem sobie dzisiaj za starych dobrych czasow odpalic 6 i popykac ekstraklase wink.gif gratki panowie za to co zrobiliscie tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kubbas.
post Jan 26 2012, 11:11
Post #379


Użytkownik


Grupa: Ligowiec
Postów: 255
Dołączył: 31-January 07
Użytkownik nr: 6,873



To jest normalnie nie do przełknięcia, nigdy bym nie przypuszczał, że nawet patcha zablokują...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mateus1237
post Jan 28 2012, 16:12
Post #380


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 3
Dołączył: 13-December 11
Użytkownik nr: 56,108



pomimo ze jest acta, wyjdzie aktualizacja z składami i nowymi strojami dla poskich klubów?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

22 Stron V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22nd January 2018 - 14:46