IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Pes 2009 - Wymagania Sprzętowe, Dyskusja na temat wymagań, sprzętu etc...
whan
post Oct 2 2008, 08:56
Post #1


Let's FIFA10!


Grupa: Użytkownicy
Postów: 892
Dołączył: 13-January 06
Skąd: Kraków
Użytkownik nr: 2,487



W tym temacie dyskutujemy na temat wymagań sprzętowych Pro Evolution Soccer 2009.


MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
6GB free hard disk space
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
DirectX 9.0c compatible sound card
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
2GB RAM
8GB free hard disk space
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution

SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 9600, 8800, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200)
ATI - Radeon HD3870, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1900, X1600, X1050, X1550, X850, X800, X700, X300, 9800, 9700

It may be necessary to update your hardware drivers before playing.

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
2pac
post Oct 2 2008, 17:34
Post #2


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 204
Dołączył: 1-August 08
Skąd: Droga Mleczna
Użytkownik nr: 11,971



Wymagania nie są takie złe wystarczy nawet 2 letni komputer na Recommended, ale mi i tak nie pójdzie tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Simi93
post Oct 2 2008, 18:07
Post #3


...kiedyś "FaceMaker"...


Grupa: Użytkownicy
Postów: 516
Dołączył: 15-March 06
Skąd: z forum
Użytkownik nr: 2,821



Jestem miło zaskoczony, grając w ubiegło roczną wersje PESa, na medium gra ścinała m.in przy powtórkach.
A teraz bardzo płynnie xD

Mój PC

AMD ATHLON 64 X2 3600+ (2GHz)
GeForce 7300GS 256mb
1,5gb Ram

Go to the top of the page
 
+Quote Post
kksm
post Oct 2 2008, 19:13
Post #4


Użytkownik "specjalny"


Grupa: Mistrzowie ligi
Postów: 859
Dołączył: 23-November 06
Skąd: Kalisz
Użytkownik nr: 4,686



JESTEM W SZOKUUU!!!
Mam
Ati radeon 256mb 128bit x1550
1GB ram
Dual core 2x1,8

I DZIAŁA MI NA 1024/768 na max detalach 0 ścinki podczas gry, troche muli w animacjach, lub na 1280/1024 na medium kompletnie bez zarzutu po za małymi ścinkami w animacjach.

Ale z góry powiem - jestem zawiedziony tą edycją jeszcze bardziej plastikowi koledzy sie zrobili. Drewna same. Bramkarzem z wciśniętym R2 mija się całe boisko na najwiekszym poziomie trudności. + jest tylko grafa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simian raticus
post Oct 3 2008, 01:28
Post #5


Użytkownik


Grupa: Zbanowani
Postów: 40
Dołączył: 24-June 06
Użytkownik nr: 3,484



Ładnie chodzi - dlatego pogram na PC i nie łykam konsoli ;]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
damianLBN
post Oct 3 2008, 18:06
Post #6


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 131
Dołączył: 25-March 08
Skąd: Motor Lublin
Użytkownik nr: 11,143



A jak tam macie w specyfications(dostepne w settingu)?

U mnie:
NIE WIEM CO LEPSZE GOOD CZY OK,ale chyba OK
Procesor: Good
Ram : ok
Karta graficzna nazwa:Good
Karta graficzna: Ram:Good


Mi tam chodzi na hight biggrin.gif ale przy przesowaniu ekranu cos jakby tak zwalnialo,ale to chyba tak w grze jest bo na najnizszych detalach jest tak samo.

Ten post został edytowany przez damianLBN: Oct 3 2008, 18:08
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MakssPl
post Oct 3 2008, 20:00
Post #7


Sorry Typie.


Grupa: Użytkownicy
Postów: 605
Dołączył: 18-November 06
Skąd: Elbląg
Użytkownik nr: 4,593



Takie pytanie... good jest lepsze od ok?! i good to najwyższa ocena?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
komes
post Oct 3 2008, 20:05
Post #8


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 11
Dołączył: 25-January 07
Użytkownik nr: 6,705



Good jest lepsze
Go to the top of the page
 
+Quote Post
damianLBN
post Oct 3 2008, 20:16
Post #9


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 131
Dołączył: 25-March 08
Skąd: Motor Lublin
Użytkownik nr: 11,143



Ale czy good to najwyzsza ocena?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MakssPl
post Oct 3 2008, 21:23
Post #10


Sorry Typie.


Grupa: Użytkownicy
Postów: 605
Dołączył: 18-November 06
Skąd: Elbląg
Użytkownik nr: 4,593



Mam wszystko na good, więc chyba good ;]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tomi84
post Oct 3 2008, 21:27
Post #11


Legia Warszawa


Grupa: Patchmaker
Postów: 523
Dołączył: 19-December 04
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 490



Good jest lepsze, nawet na chłopski rozum można sobie przetłumaczyć jak ktoś ang nie zna.

Ok - "w porządku" - czyli wystarczy ale bez rewelacji

Good - "dobrze"

tyle.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
foamy
post Oct 3 2008, 22:22
Post #12


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 85
Dołączył: 3-October 08
Użytkownik nr: 12,430



zależy jak sie rozumie biggrin.gif

też jestem w szoku
pes08 na 1024 i high był właściwie niegrywalny u mnie, przy medium sporadyczne ścinki... nawet na znacznie mocniejszych kompach 08 potrafiło mulić rolleyes.gif
a tutaj najwyższe detale, 1024, zero zawiasów mimo że stadion jest oświetlony (cienie), czasem minimalnie na polu karnym
mam leciwego rzęcha: 7600gs, a2500+ barton @200, 1gb ram
konfigurator wyświetla mi kolejno: ok ok, good good
ucieszyło mnie to niezmiernie smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kettger
post Oct 4 2008, 01:21
Post #13


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 247
Dołączył: 27-February 08
Skąd: Płock
Użytkownik nr: 10,892



U mnie jest wszystko (oprócz RAMu, gdzie mam OK), na Good. Przy najwyższych detalach i ustawieniu rozdzielczości 1440x990 (większej po prostu nie ma) działa zaskakująco płynnie. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JTK
post Oct 4 2008, 08:24
Post #14


Użytkownik


Grupa: Mistrzowie ligi
Postów: 340
Dołączył: 5-September 04
Użytkownik nr: 29



CYTAT(simian raticus @ Oct 3 2008, 02:32) *
Ładnie chodzi - dlatego pogram na PC i nie łykam konsoli ;]

Zdecydowanie tak. Wysoka rozdzielczość z aa robi swoje. Szkoda że konsole technologicznie są tak bardzo w tyle, a low endowy komputer e2180, 9600GSO, 2GB ramu daje radę.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
erni13
post Oct 4 2008, 08:54
Post #15


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 68
Dołączył: 6-February 08
Użytkownik nr: 10,743



CYTAT(Kettger @ Oct 4 2008, 02:25) *
U mnie jest wszystko (oprócz RAMu, gdzie mam OK), na Good. Przy najwyższych detalach i ustawieniu rozdzielczości 1440x990 (większej po prostu nie ma) działa zaskakująco płynnie. wink.gif

Jakiego masz pc?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JuveR
post Oct 4 2008, 08:58
Post #16


Juventino


Grupa: Użytkownicy
Postów: 703
Dołączył: 16-October 05
Skąd: Leżajsk
Użytkownik nr: 1,989



Heh no ja dopiero dzisiaj mam czas pobrać PESika. Ale kiedy go pobiorę to nie wiem bo z FileFronta mi idze 100kb/s :/
Ale myślę że na takim 2009 mi pójdzie?:
AMD Athlon 64 3800+
1024 MB RAM
GeForce 8600GT 512MB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zywy
post Oct 4 2008, 09:15
Post #17


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 243
Dołączył: 1-July 08
Użytkownik nr: 11,796



Nie no ładne wymagania. Tylko mi brakuje RAM.

AMD Athlon 2.0 GH
512 MB RAM
GeForce 5500 256 MB

Go to the top of the page
 
+Quote Post
FIFINHO9393
post Oct 4 2008, 12:20
Post #18


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 52
Dołączył: 17-January 08
Użytkownik nr: 10,634



CYTAT(Zywy @ Oct 4 2008, 10:19) *
Nie no ładne wymagania. Tylko mi brakuje RAM.

AMD Athlon 2.0 GH
512 MB RAM
GeForce 5500 256 MB



Ja mam procka 1,8 ghz karte radeon 256 mb i ram 256mb i mi demko chodzi,tylko nie wiem czy pełna wersja mi pójdzie mellow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kettger
post Oct 4 2008, 12:22
Post #19


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 247
Dołączył: 27-February 08
Skąd: Płock
Użytkownik nr: 10,892



CYTAT(erni13 @ Oct 4 2008, 09:58) *
Jakiego masz pc?


Quad Q6600 @ 2.4GHz

1,5GB Ram DDR2

GeForce8600GTS DDR3 256MB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
foamy
post Oct 4 2008, 13:37
Post #20


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 85
Dołączył: 3-October 08
Użytkownik nr: 12,430



CYTAT(FIFINHO9393 @ Oct 4 2008, 12:24) *
Ja mam procka 1,8 ghz karte radeon 256 mb i ram 256mb i mi demko chodzi,tylko nie wiem czy pełna wersja mi pójdzie mellow.gif


a czemu ma nie pójść tongue.gif jeśli nagle nic nie spieprzą to pełne przeważnie lepiej działają (płynniej) niż demka
Go to the top of the page
 
+Quote Post

13 Stron V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20th December 2014 - 18:29