IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
Turtorial Do Zamieniania Relpey&ograve;w Na Pliki Avi,mpg,wmv Itd..
tomek828
post Apr 15 2005, 14:39
Post #41


terrormachine


Grupa: Użytkownicy
Postów: 473
Dołączył: 30-January 05
Skąd: Białystok
Użytkownik nr: 774



probowalem robic kompilacje tym programem Adobe after Effects ale kompletnie nie kumam tego programu sad.gif przydal by sie jakis tutorial !! :shock:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kostek
post Jul 14 2005, 13:48
Post #42


lucifer.


Grupa: Użytkownicy
Postów: 1,928
Dołączył: 4-July 05
Użytkownik nr: 1,434



siemka. ja troche odbiegne od tematu ale nie do końca. Wie ktoś może jakim programem można edytować (np.wstawić dźwięk) w plikach formatu .mov (z aparatu cyfrowego) ? pozdroofki
ps.virtualem dub sie nieda,chyba ze są jakieś wtyczki do tego
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lualua
post Jul 14 2005, 14:40
Post #43


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 59
Dołączył: 17-November 04
Skąd: Lublin
Użytkownik nr: 279



QUOTE(tomekronaldo @ Apr 15 2005, 14:43:04)
probowalem robic kompilacje tym programem Adobe after Effects ale kompletnie nie kumam tego programu  sad.gif  przydal by sie jakis tutorial !! :shock:
[right][snapback]21677[/snapback][/right]

After Effects to program dla profesjonalistòw od montażu ludzie!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomek_czyz
post Jul 18 2005, 09:11
Post #44


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 26
Dołączył: 23-January 05
Użytkownik nr: 707



QUOTE
After Effects to program dla profesjonalistòw od montażu ludzie!!!


Prosze mi wierzyć albo nie, ale jak na początkującego w montażu biggrin.gif nieźle mi idzie. Ten program dla profesionalistòff, ma b. intuicyjną obsługę i każdy kto wie co to znaczy import video, timeline i wie co to mysz to sobie poradzi, poza tym jest help, ludzie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
topek
post Sep 9 2005, 16:43
Post #45


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 13
Dołączył: 9-August 05
Użytkownik nr: 1,681



omg metoda prob i błedòw
Po nagraniu filmiku w vd ustawiasz np frame rate na 80 czy wiecej noi kąbinowac z rozdziałka i bitrate
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mientkivv
post Sep 22 2005, 07:54
Post #46


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 34
Dołączył: 19-July 05
Użytkownik nr: 1,582



krna probuje virtualdub'em frapsem ale tez rad video tools i taksi 0.5 ale klopot mam caly czas ten sam zostaja i tak ogromne rozmiary plikow avi ma ponad 30 mb moze czegos nie zauwazylem albo nie przestawilem i nie widze, szlag bo przeciez to sie konwertuje ze 2 godziny ehhh unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
naiver
post Oct 13 2005, 15:07
Post #47


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 45
Dołączył: 7-October 05
Użytkownik nr: 1,956



Mientkivv, niemozliwe, ze zajmuja Ci az tyle te pliki. Nagrywasz Frapsem, potem te pliki kompresujesz Rad Video (convert file) i juz masz kilkanascie razy mniejsze pliki. Nie bardzo rozumiem, w czym jest problem.

Swoja droga, dzis zauwazylem (lepiej pozno niz wcale wink.gif ), ze najlepiej jest nagrywac fragmenty meczu Frapsem w jak NAJWOLNIEJSZYM tempie. Co prawda wtedy plik wazy wiecej a pokazuje nieco mniej (bo w zwolnionym tempie), ale od czegoz jest kompresja wink.gif Co najwazniejsze - mamy swietna plynnosc! A jesli zalezy nam, by w naszym filmiku byla szybka akcja, to zwyczajnie przyspieszamy jakims programem (ja uzywam Ulead Video Studio 8) owe (skompresowane wczesniej) fragmenty nagrane Frapsem w najwolniejszym tempie i.. plynnosc nadal jest swietna! smile.gif
Wiem, ze byc moze dla rasowych specow od kompilki to nic nowego i odkrywczego, ale dla mnie - owszem. Dlatego pisze wink.gif

Przy okazji zapraszam do tematu o bramkach z PES 5 - zamiescilem tam moja najnowsza kompilacje. Szczegoly TUTAJ na samym dole.
Pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hamer_sopot
post Nov 7 2005, 18:41
Post #48


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 53
Dołączył: 5-November 05
Skąd: Sopot
Użytkownik nr: 2,120



Mam pytania jak używasz frapsa (nagrywa gre) to mi strasznie muli !!! tak że wartośc z 50 zmienia sie na 1 albo 8 lub 6 ...... Nagrany film tnie ......
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SWiergi
post Nov 13 2005, 13:26
Post #49


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 69
Dołączył: 8-May 05
Skąd: Poznań
Użytkownik nr: 1,268



mi tez muli pomozcie w czyms kurde sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dboryc
post Nov 13 2005, 13:36
Post #50


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 1
Dołączył: 13-November 05
Użytkownik nr: 2,220



Czy jest mozliwosc sciagniecia patcha "Kitserver 5.0.4 by Juce" z innego serwera?? bo na tym ciagle wyskakuje mi blad, ze dzisiaj nie mozna sciagac z tego serwera? jak by ktos mogl przeslac na poczte to bardzo prosze dboryc@wp.pl
Z gory dzieki, narazie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Archie
post Jan 11 2006, 13:16
Post #51


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 22
Dołączył: 4-December 05
Użytkownik nr: 2,274



Jak robić kompilki w virtiualdub??


Chodzi mi o to że chce mieć w jednym klipie kilka bramek.

Bo mam nagrane odzielnie bramki i chce je polączyć w jeden klip???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nelson
post Jan 17 2006, 15:02
Post #52


Kanonier


Grupa: Użytkownicy
Postów: 426
Dołączył: 3-January 06
Skąd: Piaseczno
Użytkownik nr: 2,444



zrobcie jakiegoś tutka do kompilacji.Please, wiem, że napewno wielu osobom by siię przydał.Pozdrawiam
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mściciel
post Jan 17 2006, 20:36
Post #53


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 9
Dołączył: 10-January 06
Użytkownik nr: 2,476



to jest tak proste, że nie trzqa tłumaczyć
Go to the top of the page
 
+Quote Post
snake
post Jan 17 2006, 20:42
Post #54


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 1,504
Dołączył: 30-October 04
Użytkownik nr: 233



QUOTE(mściciel @ Jan 17 2006, 20:40:33)
to jest tak proste, że nie trzqa tłumaczyć
[right][snapback]49316[/snapback][/right]

To się nie udzielaj smile.gif
PS. Fajny podpis.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_mAsteR_
post Mar 30 2006, 18:41
Post #55


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 31
Dołączył: 4-March 06
Skąd: BrzeskO
Użytkownik nr: 2,767



a ja mam taki problem, gdy włącze nagrywanie (f9) mowie tu o FRAPS'ie to mi sie komp zawiesza i pisze ze "zrestartowano akcelerator ggraficzny..." czego to moze byc skutkiem, albo jak to naprawic, zeby dobrze nagrywalo... mam krte RADEON 9500 a procek Athlon 2000+
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radi0n
post Nov 27 2006, 14:00
Post #56


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 19
Dołączył: 13-January 06
Użytkownik nr: 2,490



Na mojej stronie jakis czas temu umiescilem video tutorial jak porzadnie nagrywac bramki (FRAPS, VirtualDub)

Tutorial

Aby sciagnac wymagana jest rejestracja na stronie (krootrsza niz 10 sekund smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ziomex
post Nov 27 2006, 15:57
Post #57


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 77
Dołączył: 21-July 06
Użytkownik nr: 3,685



Emano
Ludzie czy wy jesteście ślepi , 3/4 ludzi mówi że im muli albo że filmiki dużo zajmują , wystarczy zobaczyć kilka tematów niżej . A tam znajdziecie mój poradnik razem z nowym programikiem do nagrywania bramek gdzie przykładowo 30 sek filmiku zajmuje 6MB !! , można nagrywać w nieskończoność i na dodatek na moim gracie (P4 1,6 GHZ , 384 RAM , radeon 9550 pro) średnia ilośc FPS nagrywanych filmików to ok. 30 !! a nie jak we frapsie gdzie maks na moim kompie wyciąga 8 FPS , jakość także jest świetna , ogólnie polecam program i mój poradnik (jest przyczepiony tak samo jak ten temat ) . wszystko co trzeba wiedzieć i nawet download programu znajdziecie kilka tematów niżej .
Pozdrowienia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radi0n
post Nov 28 2006, 13:44
Post #58


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 19
Dołączył: 13-January 06
Użytkownik nr: 2,490



Ja od zawsze nagrywam tak jak opisalem w tutorialu.Jakosc avika jest zajebista i nie zajmooje wiecej niz 3mb. Wiec tez mozna!

Ten post został edytowany przez radi0n: Nov 28 2006, 13:44
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Niedzwiedz
post Dec 2 2006, 16:37
Post #59


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 9
Dołączył: 5-June 06
Użytkownik nr: 3,375



Niech mi ktoś wyjaśni czemu moje gole nagrane frapsem według odpowiednich ustawień strasznie klatkują.Próbowałem juz wszystkich programów do nagrywania i żaden nie spełnia moich oczekiwań.Game Cam może i fajny ale pes zwalnia,Fraps nie wiem czemu ale nie nagrywa mi płynnie bramek,Taksi wogóle mi kompa zawiesza.Nie wiem czemu mam takiego pecha dodam że Pes działa mi płynnie na max detalach i w rozdzielczości 1280/1024 komputer też mam wmiare dobry bo P 3,2ghz,Geforce 7800gtx,2gb Ram.Nie wiem może ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem bo zależy mi głównie na nagrywaniu bramek online a frapsem nie moge nagrać płynnie za to jak nagrywam game cam nie moge grać płynnie. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gutek146
post Dec 28 2006, 16:34
Post #60


Użytkownik


Grupa: Użytkownicy
Postów: 1
Dołączył: 28-December 06
Użytkownik nr: 5,845



Co zrobic zeby szybciej mi sie odtwarzaly te replaye.Bo mi wolno chodza. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20th January 2018 - 23:37